Doe iets voor een ander, feestje voor jezelf!

 

Doe iets voor een ander, feestje voor jezelf!  Dat is de kreet van ‘Ik Ben Geweldig’. Ben je benieuwd naar wat dit inhoudt of hoe jij geweldig kunt zijn, lees dan snel verder. Want net als vorig jaar is  “Ik ben Geweldig” weer bij TEDxYouth@Brabantlaan.  Gabriela Sandiford en Roos Borsten stellen zich vast aan jullie voor!

Ik Ben Geweldig geeft jongeren de kans om iets goeds te doen voor een ander. Vind jij dat de zieke kinderen uit jouw buurt een leuke dag verdienen? Of wil jij graag een groep tienermoeders, buurtbewoners of bejaarden in het zonnetje zetten? Dan is Ik Ben Geweldig er voor jou!

Niets is zo eenvoudig als een driestappenplan:

  1. Je bedenkt een geweldig plan
  2. Je dient je geweldige plan bij ons in
  3. Je voert je geweldige plan uit

Iedere jongere t/m 24 jaar krijgt bij het ‘Ik Ben Geweldig-team’ de kans om een geweldig plan te laten slagen. Samen gaan we kijken op welke  manier we jouw plan om kunnen zetten naar een geweldige activiteit. In je omgeving kunnen we samen op zoek gaan naar een coach die je gaat ondersteunen om de activiteit te organiseren en uit te voeren. Heb je al een geweldig plan, en kun je er al meteen mee aan de slag, dien het dan in!

Ik Ben Geweldig geeft support aan ieder plan dat geweldig is! Op de website www.ikbengeweldig.nl kun je de voorwaarden lezen waaraan je plan moet voldoen. Past jouw idee bij ons, dan steunen wij jou en  hebben wij een budget tot € 1000,- voor jouw plan.

Net als vorig jaar, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig bij TEDxYouth@Brabantlaan. De hele dag zullen wij klaar staan om jullie vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen wij tal van voorbeelden geven van jongeren die al iets geweldigs hebben gedaan voor een ander. Kom langs en ontdek!

Geweldige groet,

Namens het team van Ik Ben Geweldig

Roos Borsten en Gabriela Sandiford

2 Reacties

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*