Girlpower aan het stuur van TEDxYouth@Brabantlaan!!

 

Bij de vierde editie van TEDxYouth@Brabantlaan willen we jongeren nóg meer in de lead  krijgen. Daarom deden we een tijdje geleden een oproep voor een jonge co director. En we hebben Girlpower gevonden: we verwelkomen Kayleigh Versantvoort als co director van TEDxYouth@Brabantlaan. Hieronder stelt zij zichzelf aan jullie voor.

Hé jij daar, kom ik je bekend voor of ben ik volkomen nieuw voor je? Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Kayleigh Versantvoort en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit Sint-Michielsgestel en momenteel ben ik derdejaarsstudente Communicatie Management aan Fontys Hogeschool in Eindhoven.

De afgelopen twee edities van TEDx ben ik actief geweest als Youthreporter. Toen heb ik onder andere de social media en de live blogs up-to-date gehouden. Dit was erg leerzaam, want het sloot goed aan bij mijn huidige opleiding.

Omdat ik mijn eigen pad bewandel en geen uitdaging uit de weg ga ben ik heel enthousiast en gemotiveerd voor de functie van co-director. Als junior communicatieprofessional in spé kom ik graag met nieuwe mensen in contact om ze vervolgens, via welke weg dan ook, aan TEDx te gaan verbinden. Dus wie weet komen we elkaar nog tegen J

Het bijzondere aan TEDx vind ik dat de jeugd bruist van de ideeën om hun steentje bij te dragen aan het veranderen van de wereld. Het is fascinerend om te zien dat deelnemers op jonge leeftijd hun dromen waarmaken. Het is belangrijk dat er voor deze jeugd een podium wordt gemaakt. Daarom sta ik, samen met het team, te popelen om er een spetterende 4e editie van te gaan maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat mij bezig houdt? Je kunt me volgen via Twitter of LinkedIn.

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*