“Hier ga ik nog lang van genieten!”

 

Farid Bouchlaghmi, één van onze sprekers,  schreef op de avond na TEDxYouth@Brabantlaan prachtige woorden. Zo recht uit het hart, dat we deze woorden graag hier met jullie delen! Met een grote glimlach gelezen, en van Farid weten we dat we alleen al door te glimlachen, we de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Door Farid Bouchlaghmi

Vele emoties die nu keihard gieren door mijn lijf (en ik heb ze nog steeds niet op een rijtje), maar toch allemaal emoties die wijzen richting dankbaarheid! Wat heb ik een mooie dag gehad. En dat is dan een understatement!

Ik bedank TEDxYouth@Brabantlaan voor het vertrouwen die ze in mij hadden en in mijn verhaal. Mijn verhaal die ik eigenlijk zelf tot enkele weken geleden niet eens kende. Of nou ja, waar ik niet heel erg bewust van was. En ondanks dat, stond ik vandaag met (gezonde) spanning op een zeer warm podium!
Wat heb ik ontzettend genoten van de reis naar deze dag! Ik heb zoveel mooie en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Zoveel gave en unieke verhalen gehoord. Ik heb op deze reis niet alleen leren spreken en speechen. Dat je aarde moet maken en je de rust moet nemen, of dat je moet spreken vanuit je buik! Ik heb geleerd dat falen niet vallen is maar blijven liggen. Dat je doel niet zichtbaar hoeft te zijn om er naar toe te gaan. Dat je vanaf nu niet meer moet denken of moet proberen en ook niet meer moet gaan voor plan B, maar gewoon moet flirten en moet weten en beslissen! Ik heb geleerd hoe je moet ondernemen, hoe je moet doorzetten en dat je niet moet opgeven. Ik heb geleerd dat je de (of jouw) wereld op veel manieren kan verbeteren, dat je door delen kan vermenigvuldigen en dat je van je angst je kracht kan maken! Dat we rebellen nodig hebben op deze wereld, dat de beste ideeën onder het genot van een kopje koffie ontstaan en dat je vooral niet met de stroom mee moet gaan maar je eigen passie moet volgen en je eigen pad moet creëren!

ÉÉN EN AL INSPIRATIE!

Nogmaals dank… Aan alle (collega-)sprekers, de initiatiefnemers, Roos en Mariëlle, van het evenement, alle vrijwilligers, de gehele crew en alle bezoekers!

Hier ga ik nog lang van genieten!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*