Maak kennis met Miggs de Bruijn!

 

Miggs de Bruijn (24 jaar)

Miggs is geboren in de Democratische Republiek Congo. Op 8 jarige leeftijd ontvluchtte hij samen met zijn moeder en broertje de oorlog en kwam in Nederland terecht. Miggs is een opkomend muzikaal talent in Nederland. Hij is waarschijnlijk het meest bekend van zijn deelname aan The Next MC, De Grote Prijs Van Nederland en het label ‘belofte voor 2014’ door State Magazine.

Muziek maakt altijd onderdeel uit van zijn leven. Gelukkig maar. Want er is een periode geweest dat hij op het criminele pad terecht kwam en zelfs een paar keer in de gevangenis belandde. Tot hij het punt bereikte waarop hij zich afvroeg: “ga ik  nog wat van mijn leven maken of niet?”  De knop ging om bij Miggs. Geïnspireerd door zijn muziekhelden Michael Jackson, 50 Cent en THC koos hij voor zijn passie: de muziek. Zijn talent bracht hem bij Dynamo en 040 Records. Hier vond  hij de mogelijkheden om wat met dat talent te toen. Miggs wordt op dit moment onder andere  begeleidt en gecoacht  door Kareem Gazuani en Shaun Figaroa. Jawel Shaun, spreker in onze eerste TEDxYouth editie:)

Miggs steekt nu al zijn energie in rappen en het gaat sindsdien hard! Zo is hij geboekt voor onder andere: Appelsap Festival, Smeerboel Festival, Zomerpret Festival, Impact Festival en het grootste indoor HipHop feest van Nederland: Definitie van Hiphop. Miggs heeft ook het voorprogramma verzorgd van Hopsin (USA). Miggs lanceerde in 2014 ook zijn eerste EP genaamd: Monster gereleased. Deze werd goed ontvangen door verschillende recensenten. Daarnaast organiseert Miggs HipHop feesten, verkoopt hij zijn eigen merchandise en houdt hij zich bezig met projecten voor de jeugd. Eigenlijk doen hij van alles wat hij leuk vindt en waarmee hij geld kan verdienen op een legale manier. “Ik wil ook gewoon een bijdrage leveren” zegt hij in een interview met HipHopinjeSmoel,  “Niet per se aan de maatschappij, want de maatschappij heeft ook schijt aan mij, maar aan de kleine kinderen. Om hun blij te zien doet me goed. Dat ze in plaats van een jointje halen die zes euro besteden aan een kaartje voor Miggs de Bruijn. Dat vind ik dope.”

Het is hard werken, maar Miggs gaat ervoor om zijn droom te realiseren: “Ik denk dat als ik blijf werken en erin blijf geloven, ik één van die rappers in Nederland zal zijn die ze nooit meer zullen vergeten. Ik wil geschiedenis schrijven. Of dat gaat gebeuren, kan alleen ik bepalen.”

Miggs zal bij TEDxYouth@Brabantlaan niet alleen zijn verhaal vertellen. Natuurlijk gaat hij ook optreden!!!

Je vindt hem hier op Facebook en op twitter.

35 Reacties

 1. Pingback : buy links

 2. Pingback : Blue Coaster33

 3. Pingback : streaming movies

 4. Pingback : stream movies

 5. Pingback : Eighteen yr old hoe heads bum to throat

 6. Pingback : DIRECTV vs Cable

 7. Pingback : get satellite tv

 8. Pingback : lan penge nu

 9. Pingback : stop parking

 10. Pingback : 3gp mobile porn

 11. Pingback : www.recycletotes.com

 12. Pingback : penge laan nu

 13. Pingback : car parking

 14. Pingback : alkaline water machine

 15. Pingback : water ionizer machines

 16. Pingback : order steroids online reviews

 17. Pingback : YouTube views kopen

 18. Pingback : paypal loans

 19. Pingback : alkaline water brands

 20. Pingback : pay day loans

 21. Pingback : my review here

 22. Pingback : industrial electrical training videos

 23. Pingback : electrician boots

 24. Pingback : locksmith las vegas

 25. Pingback : read this

 26. Pingback : more tips here

 27. Pingback : plumbers lead

 28. Pingback : water ionizer loan

 29. Pingback : house blue

 30. Pingback : this

 31. Pingback : buy backlinks

 32. Pingback : Soit vous faites souvent des voyages d

 33. Pingback : Matratzenschutz Online Shop

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*