Dennis Hoekstra: ondernemend politicus

Dennis Hoekstra (23 jaar) is een ambitieuze, ondernemende, niet alledaagse jongen uit Bergen op Zoom. Hij kiest graag  voor het onbekende. Zijn motto: dromen, durven en doen!

“Brabant bruist van de jonge talenten” aldus Dennis, “maar zij krijgen veel te weinig ruimte om dit ware talent te ontplooien. Daarom vind ik het waanzinnig dat er een TEDxYouth event in Brabant is!”

Op 16- jarige leeftijd kwam Dennis via een docent in aanraking met de lokale politiek. De politiek raakte Dennis. Het was voor hem dé manier om actief betrokken te zijn bij belangrijke beslissingen die genomen worden. “Als je zelf niet actief bent, dan nemen anderen belangrijke beslissingen voor jou”, vindt Dennis. Hij werd secretaris van de Jeugdraad, raakte betrokken bij de opbouw van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en richtte een lokaal initiatief op voor jongeren met liberale sympathieën. Op zijn 20e werd hij gemeenteraadslid namens de VVD in Bergen op Zoom. Waar hij zich druk over kan maken? Over besluiten die genomen worden zonder dat de mensen die het aangaan betrokken zijn.

Buiten zijn studie (Nima A&B) en politieke activiteiten heeft Dennis  ook nog een eigen marketing bureau  Mediaans.nl. Een jong bedrijf voor startende ondernemers die wel de ideeën maar niet de expertise in huis hebben om tot communicatie-uitingen te komen. Als jonge ondernemer is hij te zien geweest in het programma Goudhaantjes. http://www.miroguide.com/items/3799891

Dennis zal in zijn TEDxtalk vertellen over zijn doorzettingsvermogen, dat hij zich niet laat tegen houden door het traditionele onderwijs en groepsnormen. Hij zoekt zijn eigen weg om te bereiken wat hij wil bereiken, in de politiek en als ondernemer.

Meer weten over Dennis? Bekijk dan eens zijn sites www.mediaans.nl en  www.dohoekstra.com

Dennis kan je ook volgen op twitter

 

5 Reacties

  1. Pingback : no credit check loans

  2. Pingback : direct payday loan vancouver lender

  3. Pingback : drugrehabcentershotline.com residential treatment centers

  4. Pingback : calculate bmi

  5. Pingback : Blue Coaster33

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*