Informatie voor partners

“Deel uitmaken van iets dat betekenisvol is”

Waarom partner worden van TEDxYouth?

Omdat je je betrokken voelt bij de toekomst van onze jeugd, om een uniek publiek te bereiken, om je te laten inspireren door jonge denkers. En: wij bieden je een netwerk van innovatieve, bevlogen mensen en organisaties waarmee je samen de missie van TED kunt delen: het verspreiden en delen van ideeen die de wereld kunnen veranderen!

Partner worden van TEDxYouth@Brabantlaan?

TEDxYouth@Brabantlaan is het event waar jongeren hun ideeën en inzichten van morgen delen en presenteren geheel vanuit de visie van TED: Ideas Worth Spreading. Als bedrijf kunt u helpen om TEDxYouth mogelijk te maken. Dit kan door ondersteuning van het evenement in natura of met een sponsorbijdrage.

De bereidheid van mensen en organisaties om TEDxYouth moge;lijk te maken is en blijft bijzonder. Lees hier over onze partners in 2012 en 2013.

Wat kunt u in ieder verwachten als u partner wordt?

- Vermelding op de website van TEDxYouth@Brabantlaan
- Gebruik van ons TEDxYouth-logo op uw eigen website
- Positieve media aandacht
- Inspiratie vanuit de jonge generatie
- Een groot Brabants netwerk van bevlogen (sociale) ondernemers
- En wij willen graag goede ideeën uitwerken waarin we de jonge generatie kunnen koppelen aan uitdagingen waar uw bedrijf voor staat

Meer informatie?
Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van een partnership. Geinteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Roos Sohier of met Mariëlle Hornstra.