Informatie voor partners & sponsors

“Deel uitmaken van iets dat betekenisvol is”

 

TEDxYouth@Brabantlaan is een vrijwilligersinitiatief en wil geen financiële winst maken. Wij bouwen aan en werken vanuit sociaal kapitaal. Wij zijn daarom op zoek naar mensen en organisaties die TEDxYouth@Brabantlaan helpen mogelijk te maken.

TEDxYouth@Brabantlaan is hét event in Brabant waar jongeren hun ideeën en inzichten van morgen delen en presenteren geheel vanuit de visie van TED: Ideas Worth Spreading. Als bedrijf kunt u helpen om TEDxYouth mogelijk te maken. Dit kan door ondersteuning van het evenement in natura of met een sponsorbijdrage.

 

 

Waarom partner of sponsor worden van TEDxYouth?

Omdat je je betrokken voelt bij de toekomst van onze jeugd, om een uniek publiek te bereiken, om je te laten inspireren door jonge denkers. En: wij bieden je een netwerk van innovatieve, bevlogen mensen en organisaties waarmee je samen de missie van TED kunt delen: het verspreiden en delen van ideeën die de wereld kunnen veranderen!
De bereidheid van mensen en organisaties om TEDxYouth mogelijk te maken is en blijft bijzonder. Lees hier over onze partners in 2012 , 2013 en 2014.

Wat kunt u in ieder verwachten als u partner wordt?

- Vermelding op de website van TEDxYouth@Brabantlaan
- Gebruik van ons TEDxYouth-logo op uw eigen website
- Positieve media aandacht
- Inspiratie vanuit de jonge generatie
- Een groot Brabants netwerk van bevlogen (sociale) ondernemers
- En wij willen graag goede ideeën uitwerken waarin we de jonge generatie kunnen koppelen aan uitdagingen waar uw bedrijf voor staat

Sponsorbijdrage
Draag je TEDxYouth@Brabantlaan een warm hart toe en wil je ons financieel steunen? Iedere bijdrage, hoe klein ook, is welkom! Stuur een mailtje naar  Roos Sohier , dan ontvang je een factuur en het rekeningnummer.
Meer informatie?
Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van een partnership. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Roos Sohier of met Mariëlle Hornstra.

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDtalk video’s and live speakers combine to spark deep discussions and commection in a small group. These local, selforganized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are selforganized.*

(*Subject to certain rules and regulations). For more information you can visit http://www.ted.com/