Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

 

TedxYouth@Brabantlaan zou er niet zijn zonder zijn vrijwilligers. We hebben al een hele boel enthousiastelingen waardoor we het event op 18 november kunnen waarmaken, maar we zijn op zoek naar meer! Vind jij het leuk om mee te werken aan de organisatie van een inspirerende dag voor leeftijdsgenoten en daar de handen uit de mouwen te steken en om jongeren te enthousiasmeren? Ben jij bijvoorbeeld net 19 geworden en wil je toch deel uitmaken van TedxYouth@Brabantlaan? Dan is vrijwilliger worden de kans om toch mee te proeven van de sfeer! Iedereen die enthousiast is over TedxYouth@Brabantlaan en graag een handje wil helpen is van harte welkom.

De volgende rollen zijn nog vrij, je kunt:

Aan de slag als gastheer/vrouw: Op 18 november mensen ontvangen, koffie/thee/fris verzorgen, catering verzorgen, de weg wijzen, etc.
En/of:
Aan de slag als roadie: Op 17 en 18 november podium en workshop-ruimtes opbouwen en afbreken, ondersteunen bij licht & geluid, etc.
En/of:
Aan de slag als TedxYouth-reporter: In november recenseren van de masterclasses en verslag doen van de dag zelf op 18 november (blog, video/foto/artikel op onze website, in de schoolkrant etc.).
En/of:
Aan de slag in een eigen bedachte functie: Creatieve PR-activiteiten, uit eigen initiatief bedacht en uitgevoerd in eigen omgeving (school/wijk/club/social media), waarbij andere jongeren actief betrokken worden en die een link hebben met “dream big, then do it”.

Beschikbaarheid:

Op de dag dat het event plaatsvindt: 18 november 2012 van 9.00-18.00 uur in het Provinciehuis in Den Bosch en van tevoren (waarschijnlijk op zaterdag 17 november) zal er een bijeenkomst worden gehouden ter voorbereiding op 18 november.

Bij de rollen TEDxYouth-reporters en eventueel ook bij eigen bedachte creatieve activiteiten zul je de weken voor en na het event ook gebruiken voor activiteiten binnen je rol. In overleg kan worden afgesproken welke van de verschillende activiteiten worden uitgevoerd en hoeveel uren daar aan besteed kunnen worden. Het kan ook een combinatie zijn van verschillende activiteiten.

Interesse?
Je kunt contact opnemen met Mariette Blik. Je kunt bellen of e-mailen en dan kunnen we samen bespreken welke activiteiten het beste passen en voor hoeveel uren je je wilt inzetten. Het is het handigste om zo snel mogelijk contact op te nemen, maar in ieder geval vóór 10 november 2012.

Contactgegevens:

Mariette Blik
Telefoonnummer: 06-11880806
E-mailadres: m_blik@yahoo.com

3 Reacties

  1. Pingback : cash loan

  2. Pingback : direct secure payday loans lender

  3. Pingback : drugrehabcentershotline.com addiction treatment services

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*