Reporters TEDxYouth@Brabantlaan 2012

TEDxYouth@Brabantlaan heeft 2 jonge reporters:  Mauri Spooren en Renée Zonneveld.

 

Mauri Spooren

Mauri Spooren is 20 jaar en studeert International Lifestyle Studies aan de Fontys Hogescholen in Tilburg, in deze studie staan trendwatching en conceptontwikkeling centraal. Mauri is bij de TedxYouthreporters terecht gekomen via Nina Hoek van Dijke. Mauri loopt namelijk stage bij Nina’s bedrijf Jong & Je Wil Wat, waar ze ook voor blogt. Mauri heeft TED altijd al een inspirerend concept gevonden en ze is heel trots dat ze daar nu ook deel van uitmaakt. Mauri is super nieuwsgierig waardoor ze in heel veel is geïnteresseerd, zoals jongeren, cultuur, voeding, milieu, mode, gezondheid, muziek en nog veel meer.

Wat is de rol van Mauri bij TEDxYouth@Brabantlaan? Ze schrijft blogs voor onze site voor, tijdens en na TEDxYouth@Brabantlaan.

Renée Zonneveld

Renée Zonneveld is 17 jaar en zit in de eindexamenklas van het Stedelijk Gymnasium Den Bosch. Na haar eindexamen hoopt ze een jaar naar Amerika te kunnen gaan om daar te werken en te leren. Renée is nieuwsgierig naar de verhalen en de ideeen van onze jonge TEDx sprekers. Ze wil laten zien hoeveel mooie ideeën jonge mensen hebben.

Wat is de rol van Renée bij TEDxYouth@Brabantlaan? Renée zal bloggen voorafgaand aan het event op 18 november. Maar haar belangrijkste rol is haar taak als TEDxYouthday reporter in het Dutch TEDxYouth international reportersteam. Ze vindt het leuk om in het Engels te schrijven en neemt dus graag deze taak op zich.

Onze jonge reporters worden gecoacht door Nina Hoek van Dijke.

 

 

 

 

TEDxYouthday reporters en het Dutch International Reportersteam

TEDxYouthDay is een serie van TEDxYouth events over de hele wereld in het weekend van 17 en 18 november 2012. Over de hele wereld zijn er TEDxYouthday reporters die verslag zullen doen van al deze events. Renee is dus onze International TEDxYouthday reporter.

Renée vormt samen met de twee jonge reporters van TEDxYouth@Amsterdam, Marieke Peters en Willemien Netjes, het Dutch International Reportersteam.
Renée gaat 17 november naar TEDxYouth@Amsterdam en Marieke en Willemien komen naar ons event op 18 november. Samen zullen zij een (Engelstalige)  impressie maken van het Nederlandse TEDxYouth weekend 2012 !

Er is ook een officiële site van tedxyouthday reporters: Kijk maar eens hier