Voor wie is TEDxYouth@Brabantlaan?

Voor nieuwsgierige jonge mensen tussen de 10 en 30 jaar

Ken je TED en TEDxTED is een afkorting van Techniek, Entertainment en Design.  TED is meer dan 30 jaar geleden in Amerika ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bekende en  inspirerende platforms. De missie van TED: het verspreiden en delen van ideeën die de wereld kunnen veranderen! De TEDtalks worden inmiddels dagelijks door miljoenen mensen bekeken. Meer weten? Kijk dan op de TED-site
Onder licentie van TED kan je een TEDx event organiseren: een event waar je lokaal een TED-like experience hebt met eigen gekozen sprekers en bezoekers. Bij een TEDxYouth event mogen jonge mensen hun idee met de wereld delen.

TEDxYouth  bestaat sinds 2010.  Wereldwijd worden er  op meer dan 100 plekken in de wereld Youth events georganiseerd. Deze events zijn het bewijs dat jongeren nieuwe ideeën, talenten en wijsheden te delen hebben met elkaar en met andere generaties. Jongeren zijn en hebben de toekomst!

TEDxYouth@Brabantlaan heeft al drie succesvolle edities georganiseerd in 2012, 2013 en 2014 onder licentie van TED.  Ideeën werden gedeeld, creativiteit wakker geschud, dromen in beweging gezet. En op 15 november 2015 van 10.30 tot 17.00 uur is de vierde editie van  TEDxYouth@Brabantlaan bij Theater de Nieuwe Vorst in Tilburg! Met  TEDx-talks van jonge mensen én een actief programma waarin je samen aan de slag kan om  eigen ideeën tot leven te brengen. Verder wordt het een belevenis: met lekker eten, muziek, entertainment, energizers en nog veel meer!

VERDIEN EEN TICKET!!!
Er is plek voor 100  TEDxYouth-ers  en wij zijn op zoek naar inspirerende, nieuwsgierige jongeren. Je kan een ticket verdienen door het aanmeldformulier in te vullen en te vertellen waarom jij er bij wilt zijn. Deelname is gratis. TEDxYouth@Brabantlaan is nadrukkelijk niet commercieel en wordt mogelijk gemaakt door het enthousiasme van vele vrijwilligers.

UNLOCK YOUR POSSIBILITIES  EN MELD JE  HIER AAN!!!!

Knipsel

 

 

 

 

 

 

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*