Voor wie?

TEDxYouth@Brabantlaan is voor nieuwsgierige, ondernemende jongeren tussen de 8 en 28 jaar.

Ken je TED en TEDx? TED is zo’n  25 jaar geleden in Amerika ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een van ’s werelds meest  inspirerende platforms. De missie van TED: het verspreiden en delen van ideeën die de wereld kunnen veranderen! De TEDtalks worden inmiddels dagelijks door miljoenen mensen bekeken. Meer weten? Kijk dan op de TED-site .
Onder licentie van TED kan je een TEDx event organiseren: een event waar je lokaal een TED-like experience hebt met eigen gekozen sprekers en bezoekers.

Wisten jullie dat TEDxYouth pas 5 jaar bestaat en dat wereldwijd het aantal events groeiende is? Dit jaar op meer dan 100 plekken in de wereld! Deze events zijn het bewijs dat jongeren nieuwe ideeën, talenten en wijsheden te delen hebben met elkaar en met andere generaties. Jongeren zijn en hebben de toekomst!

Op 18 november 2012 organiseerden wij onder licentie van TED in het provinciehuis de eerste Brabantse TEDxYouth-editie: inspirerende sprekers, de enthousiaste zaal vol jongeren en de gemotiveerde crew van 60 (jonge) vrijwilligers zorgden voor een onvergetelijke dag. Ideeën werden gedeeld, creativiteit wakker geschud, dromen in beweging gezet. Deze succesvolle editie kreeg in 2013 een vervolg: op zaterdag 23 november 2013 nam TEDxYouth@Brabantlaan in Eindhoven het pand van jongerencentrum Dynamo voor één dag in. Onder het motto: Lets create MAGIC!

En op 16 november 2014 staat de derde editie van  TEDxYouth@Brabantlaan gepland! Ook dan zijn er  TEDx-talks van jonge mensen. En we hebben een actief programma waarin je samen aan de slag kan om  eigen ideeën tot leven te brengen. Verder wordt het een belevenis: met lekker eten, muziek, entertainment, energizers en nog veel meer!

Verdien een ticket! Er is plek voor 100  TEDxYouth-ers  en wij zijn op zoek naar inspirerende, nieuwsgierige jongeren. Je kan een ticket verdienen door het aanmeldformulier in te vullen en te vertellen waarom jij er bij wilt zijn. Dit kan vanaf 15 september.

Deelname is overigens gratis. TEDxYouth@Brabantlaan is nadrukkelijk niet commercieel en wordt mogelijk gemaakt door het enthousiasme van vele vrijwilligers.

  • Wil jij een TED-experience meemaken?
  • Ben jij (ongeveer) tussen de 8 en 28 jaar oud?
  • Wil jij op zoek naar manieren om eigen ideeën tot leven te brengen?
  • Wil je andere ondernemende jongeren ontmoeten?
  • Jongeren die open staan voor eigen, nieuwe en creatieve ideeën
  • Kom dan kennismaken met het wereldpodium van TEDxYouth!
  • Houd onze website, facebook en twitter in de gaten. Vanaf 15 september kan je je aanmelden.

 

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*