Yvette Vugts Fashionata en bedenkster van FforFashion

Yvette Vugts (19 jaar) de bedenkster en drijvende kracht achter de meest bijzondere modeshow van Nederland: FforFashion. Als je Yvette leert kennen dan wordt het snel duidelijk. Haar hart ligt bij de jongeren ‘van de straat’. Jongeren die het niet makkelijk hebben (gehad) in het leven. Haar boodschap: droom, geef niet op, en ga er voor om je droom werkelijkheid te laten worden.

De thuisbasis van Yvette is Stichting Jong Actief in Den Bosch. Jong Actief heeft een belangrijke rol gespeeld voor haar. Daar heeft zij de ruimte gekregen om haar eigen talenten te ontdekken en te benutten. En vanuit haar twee passies fotografie en fashion werd zij de bedenkster en drijvende kracht van FforFashion: een organisatie die modeshows organiseert met jonge modellen die normaal gesproken de kans niet krijgen, omdat ze te klein zijn of niet dun genoeg. Bij F for Fashion gaat het om echte schoonheid en uitstraling.

Het gaat Yvette om twee dingen: een fantastische modeshow neerzetten en jongeren motiveren om hun droom niet op te geven. Met F for Fashion wil zij een jaarlijks evenement neerzetten om zo elke editie nieuwe jongeren de kans te geven. Niet alleen voor jongeren die model willen worden. Maar bijvoorbeeld ook voor visagisten, fotografen en technici in spé. Yvette wil een grote groep jongeren bereiken, die zich via haar  modeshow verder kunnen ontwikkelen en hun verborgen talenten kunnen ontdekken. En inmiddels heeft Yvette in 2 jaar 3 modeshows georganiseerd!

Bij TEDxYouth@Brabantlaan komt Yvette vertellen over haar passie, over hoe zij groot droomde, en vervolgens heel hard aan het werk is gegaan met vele anderen, om haar droom werkelijkheid te maken. Ze zal vertellen hoe succes dichterbij kan liggen dan je denkt!

Meer weten over Yvette en FforFashion? Volg haar dan op twitter of neem alvast een kijkje op haar site http://www.fforfashion.nl/ of facebookpagina http://www.facebook.com/fantasyforfashion

 

4 Reacties

  1. Pingback : cash loan

  2. Pingback : direct payday loans corner brook lender

  3. Pingback : drugrehabcentershotline.com drug and alcohol treatment centers

  4. Pingback : bmi calculator for females

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet worden getoond.

*